صبحانه باب میل کودکان در فصل امتحانات
کش لقمه تخم مرغ: چند تخم مرغ را کاملا بپزید. تکه هاى نان تست یا نان لواش را جدا کنید. روى آنها یک حلقه گوجه فرنگى بگذارید و تخم مرغ هاى پخته را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید و روى گوجه فرنگى بچینید. کمى پنیر پیتزا روى تخم مرغ ها بپاشید و براى چند دقیقه در فر یا مایکروویو قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.
دسر مخلوط: کمى مغز
آجیل و برشتوک ته لیوان بریزید و روى آن را از مقدارى ماست غلیظ خامه اى پر کنید.
مى توانید براى ایجاد مزه بهتر کمى کارامل هم روى ماست اضافه کنید. کودک شما فکر
مى کند در حال خوردن دسر است و با اشتیاق کامل محتویات این لیوان که پر از کلسیم و
ویتامین و انرژى لازم براى یک روز در مدرسه است را خواهد خورد.
ساندویچ نیمرو: تخم مرغ ها را دانه دانه نیمرو کنید. هر تخم مرغ را به همراه
یک ورق ژامبون و کمى پنیر پیتزا، لاى دو ورق نان تست بگذارید و در دستگاه ساندویچ
ساز بگذارید. این ساندویچ هاى خوشمزه تکرارى بودن نیمرو را خواهد گرفت و کوچولوى
شما بدون بهانه گیرى آن را مى خورد.
نان و پنیر و خیار: روى یک تکه نان پنیر خام هاى بمالید و روى آن گوجه و خیار
بچینید. تنها تفاوت و ویژگى این ساندویچ این است که باید کمى سلیقه به خرج دهید و
با گوجه و خیار شکل هاى بامزه درست کنید. فرزند شما با دیدن این شکل هاى بامزه هیچ
بهانه اى براى خوردن نخواهد گرفت.
املت چیپس و پنیر: بچه ها عاشق چیپس و پنیر هستند. با کمى تغییر مى توانید این
غذاى پر کالرى و مضر را تبدیل به صبحانه اى مفید کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را به
هم بزنید و در تابه بریزید. کمى که خودش را گرفت، مقدارى چیپس خرد کنید و همراه
گوجه فرنگى خرد شده و پنیر پیتزا روى تخم مرغ ها بریزید. بعد از چند دقیقه هم
بزنید و سرو کنید.
نان و پنیر و گردو: نان هاى گرد را نصف کنید و روى آن گردو بچینید. یک تکه پنیر هم
روى آن بگذارید. مى توانید کمى کارامل هم روى گردوها بریزید تا با ایجاد یک طعم
شور و شیرین، صبحانه اى خوشمزه داشته باشید.
نان تخم مرغى: نان تست را
بردارید و از میان آن یک دایره جدا کنید. کف تابه را کمى با کره چرب کنید. نان تست
را در آن بگذارید و یک تخم مرغ را هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان
بریزید تا پر شود. وقتى تخم مرغ خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر
نان هم طلایى شود.
نان تخم مرغى: نان تست را بردارید و از میان آن یک دایره جدا کنید. کف تابه
را کمى با کره چرب کنید. نان تست را در آن بگذارید و یک تخم مرغ را هم بزنید و
آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود. وقتى تخم مرغ خودش را کاملا
گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایى شود.